Faina de Grau, Iaurt

Naan la tigaie

Paine indiana NaanNaan este o paine indiana foarte gustoasa si fina. Cred ca e si singura la care se foloseste drojdie. Nu stiu care era retetea pe vremuri, daca foloseau sau nu drojdie sau ceva asemanator, insa stiu ca se facea (cum se mai face si acum in India) intr-un cuptor numit Tandoor.

Naan se poate face si in cuptorul obisnuit, folosind o placa de granit pe care se aseaza. Am sa postez reteta si pentru ea in curandul apropiat. Acum insa sunt mult prea entuziasmata de un tip de Naan la tigaie… Rezulta niste painite ca niste lipii, dar mai moi, mai fine si mai elastice decat Chapati sau Parathas. Ce mai: un deliciu! click spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,348 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,934,965 vizite

CALENDAR

January 2012
S M T W T F S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: