Continui epopeea retetelor cu naut cu Punjabi Chole. Punjab este o regiune din nord-vestul Indei, care a fost impartita in doua acum cateva decenii: o parte tine de Pakistan si o parte de India. In Punjab se mananca BINE. Mancarea de acolo poate fi de la foarte picanta la extrem de blanda, depinzand de orasul/zona de unde provine, si extrem de gustoasa…
Am inclus in Punjabi Chole si o reteta de Masala, extrem de buna si usor de facut. Aceasta Masala poate fi folosita la orice fel de mancare pentru un plus de aroma si colorit. spre reteta
Cum de gasiti atatea condimente? Ador bucataria indiana si as vrea sa incerc si eu sa gatesc indian…
Draga Gogonel, bine ai venit! Sa gatesti indian e mult mai simplu decat s-ar putea crede. Nu-ti trebuie decat dorinta de a incerca ceva nou…si vad ca tu ai destula 🙂 . Am postat pe blog mai multe adrese de magazine fizice si online din tara unde se gasesc condimente indiene la sectiunea Adrese pentru ingrediente. Tot ce folosesc eu si am postat pe site se gaseste si in Romania. Multe din ele se pot cumpara chiar din supermarketuri, altele sunt disponibile deocamdata doar online. Mult succes!