Cartofi, Gris

Samosas – Aperitiv indian de mare succes

SamosasSamosas sau Singaras, sau “Scamosas” cum imi place mie sa le alint, fac parte din categoria Aperitive si sunt niste delicatesuri de patiserie extrem de indragite nu doar de indieni ci de toata lumea care le gusta. Sunt foarte populare nu numai in India ci in aproape intreaga Asie, tarile arabe si chiar nordul Africii. Samosas sunt o experienta de neocolit pentru iubitorii de bucatarie indiana…spre reteta

Advertisements

Discussion

6 thoughts on “Samosas – Aperitiv indian de mare succes

  1. AM REUSIT SA LE FAC SI AU IESIT BUNE CHIAR DACA NU AU FOST TOATE LA FEL DE UNIFORME MULTUMESC

    Posted by carmen | 18 January 2014, 10:25 PM
  2. Le-am facut si eu ,f bune ,dar ma cam incurc cu impachetatul

    Posted by VIORICA | 4 July 2013, 2:02 PM
    • Da, Viorica, impachetatul e partea cea mai amuzanta 🙂 Poti sa impachetezi cum vrei – exista mai multe metode. Important e sa fie bine lipite marginile ca sa nu intre ulei in ele la prajit.

      Posted by cloudpearl | 4 July 2013, 4:43 PM
  3. NEMAIPOMENIT DE GUSTOASE!!!!
    Le-am facut acum; am avut in vizita niste prieteni si… nu isi gaseau cuvintele de lauda! :o)
    Mutumim!

    Posted by Vlad | 7 March 2012, 8:35 PM
    • Felicitari, Vlad! Ma bucura entuziasmul tau si faptul ca ai experiente reusite in bucataria indiana. Samosas este un minunat ambasador al Indiei. Cu adevarat extaz culinar, fara exagerare.

      Posted by cloudpearl | 8 March 2012, 12:43 PM

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,385 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,091,208 vizite

CALENDAR

March 2012
S M T W T F S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d bloggers like this: