Rosii, Vinete

Brinjal Chutney – Chutney de Vinete cu Rosii

Chutney de VineteUn chutney inedit, foarte reusit, care sigur o sa va placa daca iubiti vinetele. Aceasta reteta este foarte usor de facut si necesita un minim de condimente. Brinjal Chutney este o gustare potrivita pentru dimineata sau seara…spre reteta

Discussion

5 thoughts on “Brinjal Chutney – Chutney de Vinete cu Rosii

  1. Sarbatori fericite si voua, Cloudpearl!

    Posted by Oana | 20 December 2012, 6:13 PM
  2. Sper din suflet sa reusim cu totii sa trecem la o alimentatie cat mai sanatoasa.
    Azi, in sfarsit, baiatul meu a vrut sa guste din Upma care am facut-o din vermicelli si ciuperci si m-am bucurat mult ca i-a placut si nu numai, a si mancat.
    O sa vad pana la urma ce voi pregati. Cred ca o sa renunt la salata de boeuf si o sa fac una cu vinete ce am gasit aici, cea cu iaurt. Sper sa le placa.
    Multumesc mult, Cloudpearl.

    Posted by Oana | 18 December 2012, 9:36 PM
    • Cu multa placere Oana. Buna ideea cu renuntat la salata boeuf… Exista atatea alte optiuni si mai gustoase si mai sanatoase. Ma bucur ca Upma cu ciupercute a avut succes! Sarbatori fericite!!

      Posted by cloudpearl | 19 December 2012, 8:22 AM
  3. Cumparasem niste vinete ieri iar azi dimineata am dat de reteta asta si am facut-o. Foarte buna salatica!

    Cludpearl, as vrea sa pregatesc de Craciun niste sarmalute de soia cu ciupercute si traditionala salata de boeuf, pentru sotul meu si ficiorut. Cum as putea sa le fac mai usoare, mai sanatoase pentru ca imi dau seama ca sunt multe incompatibilitati in ele. La salata, as vrea sa inlocuiesc maioneza. Ce imi sugerezi?

    Posted by Oana | 16 December 2012, 8:28 PM
    • Draga Oana, ma bucur ca ti-a placut salata de vinete indiana. Sarmalele ti-as recomanda sa le faci fara soia ci doar cu ciuperci. Salata Boeuf asa cum o stim noi este o combinatie nepotrivita in Ayurveda. In loc de maioneza poti face o Tarka din ce vrei tu (condimente) pe care sa o torni peste cartofi. Poti adauga masline dupa aceea. Poti folosi si morcov fiert alaturi de cartofi. poate putina sfecla rosie daca vrei. Acum depinde de reteta cu care ti-ai obisnuit tu familia. La fiecare e diferita… Daca vrei un liant pentru salata, incearca sa folosesti putina faina de naut cum e in reteta Tilwale Aloo.

      Posted by cloudpearl | 17 December 2012, 11:23 AM

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,936,378 vizite

CALENDAR

July 2012
S M T W T F S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: