Chimion (Jeera), Coriandru, Frunze de Curry, Ghimbir, Hing / Asafoetida, Iaurt, Marar, Mustar, Patrunjel verde, Rosii, Turmeric, Vinete

Vankaya Perugu Pachadi – Raita calda de Vinete

Vinete in sos de iaurt

Deja v-am familiarizat cu ce inseamna Perugu Pachadi la reteta postata anterior, Aloo Perugu Pachadi. Va amintiti probabil ca este vorba de un fel de Raita dar nu “la rece” ci calda. Vankaya este denumirea pentru vinete in limba Telugu din statul Andhra Pradesh. Vankaya Perugu Pachadi este usor de facut, nu implica mare efort sau pricepere culinara si se obtine relativ repede. Are o textura cremoasa si fina, fara accente picante, datorita iaurtului…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,928,662 vizite

CALENDAR

July 2012
S M T W T F S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: