Cardamon verde, Chimion (Jeera), Condimente, Coriandru, Cuisoare, Frunze de Dafin, Masalas, Nucsoara, Piper negru, Scortisoara

BASIC Garam Masala – Cum se face Garam Masala

Garam Masala - Amestec indian de condimenteUnul din amestecurile cu cea mai mare popularitate in intreaga lume este Garam Masala. Nu cred ca exista iubitor de mancare indiana care sa nu stie macar de existenta acestei denumiri, chiar daca semnificatia ii poate scapa. Garam Masala inseamna “amestec picant” in limba hindi si este caracteristic nordului Indiei, desi in ultimile decenii s-a raspandit in tot sudul Asiei, ba chiar in intreaga lume. Termenul de “picant” se refera mai mult la intensitatea aromelor decat la picantzeala. Deci Garam Masala nu este la fel de iute ca un amestec ce contine chilli rosii…spre reteta

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,597 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,166,218 vizite

CALENDAR

July 2012
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: