Cardamon verde, Chimion (Jeera), Condimente, Coriandru, Cuisoare, Frunze de Dafin, Masalas, Nucsoara, Piper negru, Scortisoara

BASIC Garam Masala – Cum se face Garam Masala

Garam Masala - Amestec indian de condimenteUnul din amestecurile cu cea mai mare popularitate in intreaga lume este Garam Masala. Nu cred ca exista iubitor de mancare indiana care sa nu stie macar de existenta acestei denumiri, chiar daca semnificatia ii poate scapa. Garam Masala inseamna “amestec picant” in limba hindi si este caracteristic nordului Indiei, desi in ultimile decenii s-a raspandit in tot sudul Asiei, ba chiar in intreaga lume. Termenul de “picant” se refera mai mult la intensitatea aromelor decat la picantzeala. Deci Garam Masala nu este la fel de iute ca un amestec ce contine chilli rosii…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,931,559 vizite

CALENDAR

July 2012
S M T W T F S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: