Kalakand este unul din dulciurile cu cea mai indelungata traditie din India, fiind folosit din timpuri stravechi cu ocazia sarbatorilor si festivalurilor. Kalakand sau Qalaqand este un dulce indian popular, care are mai multe posibilitati de preparare, unele mai traditionale si time-consuming (de durata) cum este cea de fata, si altele mai rapide.
Desi aceasta reteta de Kalakand necesita ceva mai mult timp, ea este totusi foarte simplu de facut, iar procesul de obtinere este chiar interesant. Deci daca aveti vreo dupa-amiaza libera, faceti o surpriza celor dragi pregatind acest dulce traditional indian. Rezulta niste bucatele dulci, aromate, consistente, moi si cu o textura usor sfaramicioasa. Un deliciu! spre reteta
Acum am terminat-o si am avut musafiri! Succes total! Extraordinara!
Multumim mult! :o)
Sunt uimita cat de multi curajosi am intalnit care sa doreasca sa-si suflece manecile si sa faca Kalakand!!! Nu ma asteptam ca prajitura asta sa aiba prea multi fani din cauza timpului indelungat de obtinere. Dar oamenii sunt plini de surprize placute 🙂 Ma bucur ca ati apreciat-o! Multumesc pentru impresii.