Iaurt, Sfecla rosie

Beetroot Raita – Raita de Sfecla Rosie

Salata de sfecla rosie cu iaurtMajoritatea persoanelor evita sfecla rosie din cauza gustului ei greu si excesiv de dulce. Chiar si multi vegetarieni nu se lasa usor convinsi sa o foloseasca in mancaruri. Cel mult o arunca intr-o supa sau o folosesc la o salata de cruditati, doar asa, pentru ca stiu ca e sanatoasa. Insa in bucataria indiana sfecla rosie are mai mult succes, fiind bine echilibrata cu diverse condimente.

Beetroot Raita este o asemenea reteta in care sfecla intra intr-o combinatie foarte agreabila cu iaurtul. Dincolo de efectul coloristic optimizant (rezultatul e roz la culoare), gustul este foarte placut. Practic, pot sa afirm cu convingere ca este cea mai buna idee de a folosi sfecla in alimentatie si ca nu ati mai gustat o mancare cu sfecla rosie atat de buna. Aceasta Raita este una din cele mai reusite, atat din punct de vedere al gustului cat si ca aspect vizual…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,930,078 vizite

CALENDAR

October 2012
S M T W T F S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d bloggers like this: