Faina de Orez, Iaurt, Nuca de Cocos

Mosaru Kodubale – Ineluse din Faina de Orez si Iaurt

Covrigei indieni din faina de orezMosaru Kodubale este denumirea in limba Kannada (limba din Karnataka, stat din sud-vestul Indiei) pentru niste covrigei foarte gustosi si simpatici. Spre deosebire de verii lui, facuti simpli, fara iaurt, Mosaru Kodubale sunt crocanti la exterior si pufosi la interior. O nebunie! Insa nu pot fi pastrati mai mult de o zi si de aceea trebuie consumati proaspeti. Nu ca asta ar fi o problema :) . Sunt atat de buni incat sigur nu vor rezista pe platou mai mult de cateva minute. De aceea, daca pregatiti Mosaru Kodubale pentru mai mult de 2 persoane, va sfatuiesc calduros sa dublati sau sa triplati cantitatile…spre reteta

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,594 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,119,005 vizite

CALENDAR

November 2012
S M T W T F S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: