Faina de Orez, Iaurt, Nuca de Cocos

Mosaru Kodubale – Ineluse din Faina de Orez si Iaurt

Covrigei indieni din faina de orezMosaru Kodubale este denumirea in limba Kannada (limba din Karnataka, stat din sud-vestul Indiei) pentru niste covrigei foarte gustosi si simpatici. Spre deosebire de verii lui, facuti simpli, fara iaurt, Mosaru Kodubale sunt crocanti la exterior si pufosi la interior. O nebunie! Insa nu pot fi pastrati mai mult de o zi si de aceea trebuie consumati proaspeti. Nu ca asta ar fi o problema :) . Sunt atat de buni incat sigur nu vor rezista pe platou mai mult de cateva minute. De aceea, daca pregatiti Mosaru Kodubale pentru mai mult de 2 persoane, va sfatuiesc calduros sa dublati sau sa triplati cantitatile…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,928,662 vizite

CALENDAR

November 2012
S M T W T F S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: