Ciuperci, Spaghete & Vermicelli

Semiya Mushroom Upma – Upma din Vermicelli cu Ciuperci

Upma cu ciuperciUpma este un mic dejun indian care poate fi facut din fulgi de ovaz, gris, cuscus, orez dar si din fidea. Deja aveti doua exemple de Upma cu fulgi de ovaz si una cu cuscus. Acum a venit si randul unei Upma cu fidea, adica Semiyain limba hindi.

Semiya Mushroom Upma este un mic dejun consistent, usor de facut si sanatos. De gustoasa nu mai spun – e foarte buna de moment ce sotul meu dupa ce a mancat-o ieri dimineata, toata ziua de ieri isi tot amintea de ea si isi rotea ochii-n cap de placere… Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de ciuperci aveti/doriti…spre reteta

Advertisements

Discussion

2 thoughts on “Semiya Mushroom Upma – Upma din Vermicelli cu Ciuperci

  1. Azi am facut, din nou, aceasta reteta cu o mica modificare: pentru ca am uitat sa cumpar usturoi, am folosit pasta de ghimbir cu usturoi (cea recomandata de tine si care sta mai mult timp in frigider). Gustul: foarte bun! Iti multumesc!

    Posted by ema | 5 June 2013, 10:05 PM
    • Aaa, grozava sugestia ta. Merge super, intr-adevar. Eu nu pot sa ofer atat de multe variante la o reteta pentru ca as plictisi lumea – oamenilor nu le place sa citeasca prea mult… Asa ca ma bucur ca vii tu cu completari. Multumesc!

      Posted by cloudpearl | 6 June 2013, 11:23 AM

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,404 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,140,979 vizite

CALENDAR

November 2012
S M T W T F S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: