Amchur, Chilli rosu, Chimion (Jeera), Condimente, Coriandru, Ghimbir, Hing / Asafoetida, Kala Namak (Sare neagra), Masalas, Piper negru

CHAAT Masala

Chat MasalaAmestecul de gusturi: acrisor, putin sarat, usor picant, un pic astringent, face din Chaat Masala un condiment potrivit pentru mai toate felurile de mancare si o prezenta de nelipsit in bucataria indiana. Daca ar fi sa aleg o singura Masala dintre toate cele existente pe care le cunosc, si fara de care n-as putea trai, cu siguranta ar fi Chaat Masala. Si nu sunt nici pe departe singura care ar face aceasta alegere…spre reteta

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,597 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,130,011 vizite

CALENDAR

November 2012
S M T W T F S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: