Amchur, Chilli rosu, Chimion (Jeera), Condimente, Coriandru, Ghimbir, Hing / Asafoetida, Kala Namak (Sare neagra), Masalas, Piper negru

CHAAT Masala

Chat MasalaAmestecul de gusturi: acrisor, putin sarat, usor picant, un pic astringent, face din Chaat Masala un condiment potrivit pentru mai toate felurile de mancare si o prezenta de nelipsit in bucataria indiana. Daca ar fi sa aleg o singura Masala dintre toate cele existente pe care le cunosc, si fara de care n-as putea trai, cu siguranta ar fi Chaat Masala. Si nu sunt nici pe departe singura care ar face aceasta alegere…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,936,378 vizite

CALENDAR

November 2012
S M T W T F S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: