Linte, Mazare proaspata, Naut

Leguminoasele in India

lentils_Bucataria indiana foloseste foarte mult leguminoasele. Este vorba de diversele tipuri de fasole, linte, naut, mazare, soia, bob etc. Intrucat sunt foarte multe tipuri, ele sunt usor de confundat deoarece si la indieni un singur tip de linte sau naut are mai multe denumiri. Astfel, in sudul Indiei la naut i se spune intr-un fel iar in nord in alt fel. Pentru strainii care si-asa nu prea folosesc lintea in alimentatie decat ocazional, este cu atat mai confuzant…spre articol

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,348 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,934,965 vizite

CALENDAR

December 2012
S M T W T F S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: