Anardana, Condimente

Anardana – Condiment din Seminte de Rodie

Anardana seminteAnardana sunt semintele unei specii de rodie salbatica care creste in Himalaya si care este mult prea acra pentru a putea fi consumata ca atare. Aceste seminte se curata de pulpa, se usuca la Soare si apoi se macina. Pulberea care rezulta are un gust dulce-acrisor-astringent cu o nota fructata si se foloseste la condimentarea mancarurilor in India si Pakistan.

Din punct de vedere al utilizarii ei, Anardana este asemanatoare cu Amchur (pulberea din coaja uscata de Mango verde), insa gustul totusi difera destul de mult. Anardana este foarte placuta la gust si exista multe feluri de mancare la care se foloseste, atat pentru aroma cat si datorita proprietatilor sale de ingrosare…spre articol

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,928,662 vizite

CALENDAR

December 2012
S M T W T F S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: