Ardei & Gogosari, Cartofi, Dovleac, Morcovi

Aloo Kadoo Rasam – Supa de Cartofi si Dovleac

Aloo Kadoo RasamIn Ayurveda supele sunt foarte folosite si indicate. Ingredientele lor se pot adapta in functie de tipologia individuala. Pentru persoanele cu predominanta Vata supele (Rasam) nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica si cel mai bine ar fi sa fie consumate calde spre fierbinti. Pentru Pitta supele sunt un deliciu, mai ales daca sunt consumate la temperatura camerei si daca s-au folosit legume cu gust dulce (cartof, dovleac, dovlecel etc). Pentru persoanele Kapha supele ar trebui sa fie mai rar savurate si in cantitati mai mici. De asemenea, pentru Kapha supa ar trebui sa contina condimente mai tari si sa fie calda.

Prezint aici o reteta ideala pentru tipologia Pitta, dar potrivita si pentru Vataspre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,930,078 vizite

CALENDAR

December 2012
S M T W T F S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: