GHEE, Gris

POORI – Painite delicioase infoiate

PooriPoori sau Puri este o paine foarte indragita in India, dar si in Bangladesh si Pakistan. Poori este sora mai bronzata a lui Luchi. Practic, Poori nu difera aproape cu nimic de Luchi decat in privinta fainii folosite. Pentru Poori se foloseste faina integrala de grau (si eventual niste gris), in timp ce pentru Luchi se foloseste numai faina alba.

In cazul lui Poori exista mai multe variatii, spre deosebire de Luchi. Poori se poate aroma cu diferite condimente sau se poate face din alte tipuri de faina: hrisca, naut, amarant etc. In plus, este cunoscut un tip de Poori cu spanac, o painita umflata, verde.

Indiferent ca e vorba de un mic dejun de weekend, de pranz, cina sau un picnic, de sarbatori sau ocazii speciale, calatorii ori intalniri cu prietenii, Poori va fi vedeta mesei si toata lumea care le va servi se va simti rasfatata…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,348 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,934,965 vizite

CALENDAR

December 2012
S M T W T F S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: