GHEE, Gris

POORI – Painite delicioase infoiate

PooriPoori sau Puri este o paine foarte indragita in India, dar si in Bangladesh si Pakistan. Poori este sora mai bronzata a lui Luchi. Practic, Poori nu difera aproape cu nimic de Luchi decat in privinta fainii folosite. Pentru Poori se foloseste faina integrala de grau (si eventual niste gris), in timp ce pentru Luchi se foloseste numai faina alba.

In cazul lui Poori exista mai multe variatii, spre deosebire de Luchi. Poori se poate aroma cu diferite condimente sau se poate face din alte tipuri de faina: hrisca, naut, amarant etc. In plus, este cunoscut un tip de Poori cu spanac, o painita umflata, verde.

Indiferent ca e vorba de un mic dejun de weekend, de pranz, cina sau un picnic, de sarbatori sau ocazii speciale, calatorii ori intalniri cu prietenii, Poori va fi vedeta mesei si toata lumea care le va servi se va simti rasfatata…spre reteta

Advertisement

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,602 other subscribers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Rezultatele Testului
Parathas - Lipii indiene fara drojdie

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,213,552 vizite

CALENDAR

December 2012
S M T W T F S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: