Khoya sau Mawa, Lapte

Khoya Gulab Jamun – varianta 2

Khoya Gulab JamunVa ofer acum o alta varianta de Gulab Jamun, cea traditionala, care foloseste ca baza Khoya, o branza obtinuta prin fierberea lenta si evaporarea laptelui. Spuneam la prima varianta postata ca Gulab Jamuns sunt o delicatesa si un desert minunat, care te unge la suflet. Ei bine, daca v-au placut cele cu lapte praf, sigur o sa le adorati pe acestea cu Khoya. Sunt mai fine si mai savuroase si se formeaza mai usor bilele, parca de la sine…spre reteta

Advertisements

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,370 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,023,883 vizite

CALENDAR

January 2013
S M T W T F S
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
%d bloggers like this: