Morcovi, Orez, Oua

Egg Pulav – Pilaf cu Ou

Egg PulavEgg Pulav este identic ca metoda de preparare cu Paneer Pulav. Singura deosebire consta in faptul ca in Egg Pulav se foloseste ou in loc de branza Paneer. Si acest Pulav este foarte gustos, hranitor, mai potrivit pentru vremea rece. Este un deliciu, nepicant si poate fi preparat si pentru copii.

Ouale sunt considerate in Ayurveda un aliment greu de digerat si de aceea sunt dificil de combinat cu alte mancaruri. Insa in reteta aceasta, datorita prezentei condimentelor si felului in care totul este preparat si apoi asamblat, ouale vor da tot ce au mai bun in ele si vor fi mai usor de asimilat de organism…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,930,078 vizite

CALENDAR

February 2013
S M T W T F S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
%d bloggers like this: