Morcovi, Orez, Oua

Egg Pulav – Pilaf cu Ou

Egg PulavEgg Pulav este identic ca metoda de preparare cu Paneer Pulav. Singura deosebire consta in faptul ca in Egg Pulav se foloseste ou in loc de branza Paneer. Si acest Pulav este foarte gustos, hranitor, mai potrivit pentru vremea rece. Este un deliciu, nepicant si poate fi preparat si pentru copii.

Ouale sunt considerate in Ayurveda un aliment greu de digerat si de aceea sunt dificil de combinat cu alte mancaruri. Insa in reteta aceasta, datorita prezentei condimentelor si felului in care totul este preparat si apoi asamblat, ouale vor da tot ce au mai bun in ele si vor fi mai usor de asimilat de organism…spre reteta

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,597 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,166,214 vizite

CALENDAR

February 2013
S M T W T F S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
%d bloggers like this: