Anardana, Cartofi, Linte, Morcovi, Tamarind

Aloo Gajar Masoor Dal – Linte portocalie cu Cartofi si Morcov

Aloo Gajar Masoor DalCel mai bun Dal (mancare de linte) pe care l-am experimentat pana acum! Este un Dal simplu, fara picantzeala, cu un gust minunat si care pe mine m-a uns la suflet. L-am devorat cu niste painite Poori care intotdeauna complimenteaza foarte bine orice mancare la care sunt servite. Deci e posibil ca si ele sa fi contribuit la experienta mea gustativa extatica :) .

Aloo Gajar Masoor Dal este o mancare din linte portocalie, care se gaseste si la noi pe la mai toate supermarketurile. Este lintea careia i se spune “rosie” desi bobul e de un portocaliu puternic. Pentru reteta aceasta am folosit Masoor Dal despicat in doua – spun asta pentru ca exista de cumparat si Masoor Dal cu bobul intreg, dar fara coaja, care fierbe o idee mai greu. Puteti folosi din care aveti/gasiti…spre reteta

Advertisements

Discussion

2 thoughts on “Aloo Gajar Masoor Dal – Linte portocalie cu Cartofi si Morcov

  1. Eu gatesc aceasta reteta cam o data/ saptamana si de fiecare data am senzatia ca e mai buna. Recunosc ca nu am inclus, din start, toate condimentele, ci rand pe rand. Astazi am inclus, pentru prima data o frunza de curry. Absolut senzational gustul. Servite cu “foile de hartie” = deliciu. Multumesc! E mancarea mea preferata!

    Posted by ema | 23 June 2013, 2:50 PM
  2. Extraordinar cat de buna e aceasta mancarica! Ai avut dreptate Cloudpearl!

    Posted by Oana | 26 February 2013, 6:52 PM

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,385 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,090,370 vizite

CALENDAR

February 2013
S M T W T F S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
%d bloggers like this: