Ayurveda

Alimentatia pentru Tipologia PITTA

Gusturi PITTAPersoanele Pitta ar trebui sa evite gusturile Acru, Sarat si Picant si ar trebui sa foloseasca mai mult gusturile Dulce, Amar si Astringent intrucat acestea trei din urma ii racoresc. Daca persoanele Vata trebuie sa evite cafeaua si zaharul alb, Pitta trebuie sa stea departe de carne, oua, alcool si sare. Aceste substante maresc agresivitatea innascuta a persoanelor Pitta . Ei ar trebui sa prefere cerealele, fructele si legumele pentru ca acestea sunt racoritoare pentru fierbinteala Pitta. De fapt, cea mai buna optiune alimentara pentru Tipologia Pitta este vegetarianismul. Orice individ predominant Pitta ar trebui sa faca un efort sincer de a deveni vegetarian.

Aflati ce alimente sunt recomandate acestei Tipologii si care ar fi de evitatā€¦spre articol

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,348 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,934,968 vizite

CALENDAR

March 2013
S M T W T F S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d bloggers like this: