SEITAN (Gluten de Grau)

Seitan, carnea vegetariana – Cum se face

Seitan_dupa fierbereSeitanul este un preparat popularizat in Occident de asiatici (chinezi si japonezi in special) in ultimile decenii. El se mai numeste carne vegetariana si se face din gluten de grau. Intrucat are gust de carne si chiar consistenta carnii, a castigat mult in popularitate in randurile vegetarienilor odata cu raspandirea vegetarianismului si in vest.

Seitanul este foarte recomandat tuturor celor care doresc sa devina vegetarieni. Este o sursa importanta de proteine si aduce varietate in alimentatie. Poate fi folosit la gatit si de persoanele care tin post (ortodox)…cum se face

Discussion

2 thoughts on “Seitan, carnea vegetariana – Cum se face

  1. Am pregatit seitanul, l-am taiat in bucati asa cum scrii in reteta si e la fiert acum! Miroase foarte frumos, am pus condimentele si legumele in apa de fiert si arata exact ca si carnea!Multumesc frumos!

    Posted by danamaria | 26 November 2015, 5:36 PM

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,591 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,107,389 vizite

CALENDAR

April 2013
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d bloggers like this: