SEITAN (Gluten de Grau)

Seitan, carnea vegetariana – Cum se face

Seitan_dupa fierbereSeitanul este un preparat popularizat in Occident de asiatici (chinezi si japonezi in special) in ultimile decenii. El se mai numeste carne vegetariana si se face din gluten de grau. Intrucat are gust de carne si chiar consistenta carnii, a castigat mult in popularitate in randurile vegetarienilor odata cu raspandirea vegetarianismului si in vest.

Seitanul este foarte recomandat tuturor celor care doresc sa devina vegetarieni. Este o sursa importanta de proteine si aduce varietate in alimentatie. Poate fi folosit la gatit si de persoanele care tin post (ortodox)…cum se face

Discussion

2 thoughts on “Seitan, carnea vegetariana – Cum se face

  1. Am pregatit seitanul, l-am taiat in bucati asa cum scrii in reteta si e la fiert acum! Miroase foarte frumos, am pus condimentele si legumele in apa de fiert si arata exact ca si carnea!Multumesc frumos!

    Posted by danamaria | 26 November 2015, 5:36 PM

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,931,559 vizite

CALENDAR

April 2013
S M T W T F S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d bloggers like this: