Curmale, Lapte din Nuca de Cocos, Migdale, Spaghete & Vermicelli

Coconut Milk Vermicelli Kheer – Vermicelli cu Lapte de Cocos

Vermicelli cu Lapte din Nuca de Cocos

Un desert simplu de facut insa foarte fin, catifelat, in care se foloseste primul lapte din nuca de cocos. Acest Kheer este mai potrivit pentru persoanele Kapha decat Kheer-urile facute cu lapte de vaca.

Coconut Milk Vermicelli Kheer are un gust simplu, rafinat, diferit de un Kheer obisnuit, si poate fi un desert minunat pentru perioadele de post crestinesc. Am folosit bucatele de curmale uscate, ceea ce ii da un colorit specific si ii modifica aroma….spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,936,378 vizite

CALENDAR

April 2013
S M T W T F S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d bloggers like this: