Cardamon verde, Chimion (Jeera), Condimente, Cuisoare, Ghimbir, Masalas, Piper negru, Scortisoara

Kashmiri Garam Masala

Kashmiri Garam Masala 2Garam Masala este cel mai popular amestec de condimente folosit in India. Fiecare regiune are cel putin un amestec al sau preferat. Astfel, era natural ca si Kashmirul sa aiba Garam Masala sa. Dintre retetele kashmiriene care mi-au cazut in maini am selectat-o pe aceasta pentru ca are un gust si o aroma diferita de celelalte tipuri de Garam Masala postate pana acum pe blog.

Este o Masala in care se simte mai puternic prezenta ghimbirului precum si aportul inconfundabil al cardamonului in cantitate mai importanta decat de obicei. Kashmiri Garam Masala este potrivita la mai toate tipurile de retete…cum se face

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,936,378 vizite

CALENDAR

May 2013
S M T W T F S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: