Cardamon verde, Chimion (Jeera), Condimente, Cuisoare, Ghimbir, Masalas, Piper negru, Scortisoara

Kashmiri Garam Masala

Kashmiri Garam Masala 2Garam Masala este cel mai popular amestec de condimente folosit in India. Fiecare regiune are cel putin un amestec al sau preferat. Astfel, era natural ca si Kashmirul sa aiba Garam Masala sa. Dintre retetele kashmiriene care mi-au cazut in maini am selectat-o pe aceasta pentru ca are un gust si o aroma diferita de celelalte tipuri de Garam Masala postate pana acum pe blog.

Este o Masala in care se simte mai puternic prezenta ghimbirului precum si aportul inconfundabil al cardamonului in cantitate mai importanta decat de obicei. Kashmiri Garam Masala este potrivita la mai toate tipurile de retete…cum se face

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,597 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,166,122 vizite

CALENDAR

May 2013
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: