Condimente, Masalas

HOT Garam Masala

Hot Garam MasalaDupa ce am postat anterior inca patru retete de Garam Masala (condimentul de baza in bucataria indiana) acum vine si a cincea, cea mai intensa, mai picanta, si de maxim ajutor cand te confrunti cu bucate grele.

Hot Garam Masala este foarte picanta si este indicat sa fie folosita in cantitati mici la mancaruri…Recomand ca Hot Garam Masala sa fie intrebuintata in special iarna si la inceputul primaverii, cand Kapha este in crestere atat in natura cat si in noi toti, pentru ca ne ajuta sa stam departe de neplacerile cauzate de Kapha in excescum se face

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,599 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Rezultatele Testului
Parathas - Lipii indiene fara drojdie

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,173,930 vizite

CALENDAR

May 2013
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: