Condimente, Masalas

HOT Garam Masala

Hot Garam MasalaDupa ce am postat anterior inca patru retete de Garam Masala (condimentul de baza in bucataria indiana) acum vine si a cincea, cea mai intensa, mai picanta, si de maxim ajutor cand te confrunti cu bucate grele.

Hot Garam Masala este foarte picanta si este indicat sa fie folosita in cantitati mici la mancaruri…Recomand ca Hot Garam Masala sa fie intrebuintata in special iarna si la inceputul primaverii, cand Kapha este in crestere atat in natura cat si in noi toti, pentru ca ne ajuta sa stam departe de neplacerile cauzate de Kapha in excescum se face

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,348 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,934,965 vizite

CALENDAR

May 2013
S M T W T F S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: