Apa de Trandafiri, Cardamon verde, Faina de Grau, Gris, Iaurt, Nuca de Cocos, Sofran

Coconut Basbousa – Prajitura insiropata din Gris cu Iaurt

Coconut Basbousa

Coconut Basbousa

Coconut Basbousa este un desert foarte placut, adaptat dupa o reteta care provine din Egipt. Coconut Basbousa este usoara si are o aroma discreta de trandafir. Va indemn sa nu va zgarciti la sofran pentru ca echilibreaza fantastic de bine gustul dulce al prajiturii cu nuca de cocos. Este un desert foarte usor de facut si dupa ce este scoasa de la cuptor este upgradata cu un sirop care face toti banii…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,344 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,931,559 vizite

CALENDAR

May 2013
S M T W T F S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: