Ceapa, Chilli verde, Chimion (Jeera), Faina de Grau, Faina de Orez, Iaurt, Mustar, Piper negru

Ganga Jamuna DOSA – Dosa cu Iaurt

Ganga Jamuna DosaDosa este un tip de clatita indiana specifica sudului Indiei. Ea se poate prepara crocanta si subtire sau moale si grosuta. Traditional, Dosa se prepara dintr-o compozitie fermentata si procesul de obtinere a acestei compozitii dureaza 2 zile. Din fericire, exista si metoda moderna prin care Dosa se poate prepara imediat sau in timp mult mai scurt.

Dupa ce am postat doua tipuri de Dosa crocante (vezi Instant Maida Dosa si Gothambu Dosa), astazi este randul unui tip nou de Dosa, incredibil de gustoasa, fina si pufoasa. Ganga Jamuna Dosa contine iaurt care ii confera o textura si aroma aparte si un gust usor acrisor…spre reteta

Discussion

No comments yet.

Intrebari si Comentarii

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,936,378 vizite

CALENDAR

July 2013
S M T W T F S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d bloggers like this: