Ceapa, Chilli verde, Chimion (Jeera), Faina de Grau, Faina de Orez, Iaurt, Mustar, Piper negru

Ganga Jamuna DOSA – Dosa cu Iaurt

Ganga Jamuna DosaDosa este un tip de clatita indiana specifica sudului Indiei. Ea se poate prepara crocanta si subtire sau moale si grosuta. Traditional, Dosa se prepara dintr-o compozitie fermentata si procesul de obtinere a acestei compozitii dureaza 2 zile. Din fericire, exista si metoda moderna prin care Dosa se poate prepara imediat sau in timp mult mai scurt.

Dupa ce am postat doua tipuri de Dosa crocante (vezi Instant Maida Dosa si Gothambu Dosa), astazi este randul unui tip nou de Dosa, incredibil de gustoasa, fina si pufoasa. Ganga Jamuna Dosa contine iaurt care ii confera o textura si aroma aparte si un gust usor acrisor…spre reteta

Discussion

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,597 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Rezultatele Testului
Parathas - Lipii indiene fara drojdie

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,166,122 vizite

CALENDAR

July 2013
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d bloggers like this: