Amchoor (Pulbere de Mango)

Alte denumiri: Amchur

Amchoor este o pulbere fina obtinuta din mango crud care este taiat feliute subtiri, uscat si macinat.

Are un gust acru si este adaugat la mancaruri, muraturi si sosuri, cam la fel cum in alte parti ale lumii se foloseste otetul sau lamaia. Este folosit si la unele amestecuri de condimente uscate (Masalas).

Amchoor se foloseste cate putin. Astfel, 1 lingurita de pulbere este echivalenta cu 3 linguri zeama de lamaie. Se adauga in mancare catre final, cu vreo 5 minute inainte de stingerea focului. Se mai foloseste si la prepararea unor bauturi racoritoare.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,377 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,066,747 vizite

CALENDAR

March 2017
S M T W T F S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: