Anason stelat

Alte denumiri: Badian Khatai

Este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari.

Ingredient important in numeroasele tipuri de amestecuri de condimente, numite generic Masalas. Folosit si la Chai, precum si in Tarka (mai ales in sudul si nordul Indiei).

Este si el un adjuvant al digestiei, dar consumat in ceai este bun si contra reumatismului. Mareste imunitatea si se recomanda a fi des folosit in sezonul rece pentru ca lupta imptriva gripelor.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,377 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,066,747 vizite

CALENDAR

March 2017
S M T W T F S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: