Anason stelat

Alte denumiri: Badian Khatai

Este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari.

Ingredient important in numeroasele tipuri de amestecuri de condimente, numite generic Masalas. Folosit si la Chai, precum si in Tarka (mai ales in sudul si nordul Indiei).

Este si el un adjuvant al digestiei, dar consumat in ceai este bun si contra reumatismului. Mareste imunitatea si se recomanda a fi des folosit in sezonul rece pentru ca lupta imptriva gripelor.

Advertisements

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,427 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,228,369 vizite

CALENDAR

October 2017
S M T W T F S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: