Anason stelat

Alte denumiri: Badian Khatai

Este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari.

Ingredient important in numeroasele tipuri de amestecuri de condimente, numite generic Masalas. Folosit si la Chai, precum si in Tarka (mai ales in sudul si nordul Indiei).

Este si el un adjuvant al digestiei, dar consumat in ceai este bun si contra reumatismului. Mareste imunitatea si se recomanda a fi des folosit in sezonul rece pentru ca lupta imptriva gripelor.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,403 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,139,503 vizite

CALENDAR

June 2017
S M T W T F S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: