Anason stelat

Alte denumiri: Badian Khatai

Este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari.

Ingredient important in numeroasele tipuri de amestecuri de condimente, numite generic Masalas. Folosit si la Chai, precum si in Tarka (mai ales in sudul si nordul Indiei).

Este si el un adjuvant al digestiei, dar consumat in ceai este bun si contra reumatismului. Mareste imunitatea si se recomanda a fi des folosit in sezonul rece pentru ca lupta imptriva gripelor.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,594 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,119,059 vizite

CALENDAR

December 2021
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: