Galangal

Alte denumiri: Barakalinjan, Kulanjan

Galangalul face parte din aceeasi familie ca si Ghimbirul, doar ca difera la gust, fiind mai aromat si mai placut decat Ghimbirul, insa la fel de picant.

Nu este specific bucatariei indiene, desi este folosit in unele parti ale Indiei. Tine mai mult de bucataria tailandeza sau indoneziana. L-am adaugat la lista pentru ca are un gust placut si o aroma deosebita, si pentru ca merita incercat. Se gaseste si la noi (din import) sub forma de pulbere, pe la diferite magazine tip plafar.

Discussion

3 thoughts on “Galangal

  1. Am gasit astazi Galangal – radacina, in Dragonul Rosu 2 in Bucuresti 🙂 singurul loc din RO cred…
    Acolo au si muulte altele.

    Posted by alrules | 8 January 2015, 9:40 PM
  2. Nu te supara, unde se poate gasi Galangal in Romania ? multumesc.

    Posted by alrules | 6 January 2015, 6:23 PM
    • Nu ma supar 🙂 Galangal gasesti la unele plafaruri si magazine de condimente – fizice sau online. In principu, la noi se gaseste numai sub forma de pulbere.

      Posted by cloudpearl | 8 January 2015, 11:24 AM

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,594 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,119,059 vizite

CALENDAR

December 2021
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: