Rai (Mustar)

Alte denumiri:  Sarsu, Avalu

Evident, toata lumea stie gustul mustarului: foarte picant!

Exista trei varietati de mustar: alb, maro si negru. Cel maro este un pic mai “iertator” si mai aromat. Dar toate tipurile se gasesc si se folosesc in India. La noi nu se gaseste decat mustarul alb.

Mustarul se foloseste la Tarka in mod special, dar si rasnit in Masalas. Este foarte rar folosit sub forma de pasta cu care suntem noi obisnuiti.

Este puternic incalzitor si rezolva rapid problemele cu digestia slaba. In plus, cica e foarte recomandat daca aveti o circulatie proasta sanguina precum si pentru decongestionarea cailor respiratorii.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,371 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,024,885 vizite

CALENDAR

February 2017
S M T W T F S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
%d bloggers like this: