Rai (Mustar)

Alte denumiri:  Sarsu, Avalu

Evident, toata lumea stie gustul mustarului: foarte picant!

Exista trei varietati de mustar: alb, maro si negru. Cel maro este un pic mai “iertator” si mai aromat. Dar toate tipurile se gasesc si se folosesc in India. La noi nu se gaseste decat mustarul alb.

Mustarul se foloseste la Tarka in mod special, dar si rasnit in Masalas. Este foarte rar folosit sub forma de pasta cu care suntem noi obisnuiti.

Este puternic incalzitor si rezolva rapid problemele cu digestia slaba. In plus, cica e foarte recomandat daca aveti o circulatie proasta sanguina precum si pentru decongestionarea cailor respiratorii.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,594 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Parathas - Lipii indiene fara drojdie
Rezultatele Testului

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,119,014 vizite

CALENDAR

December 2021
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: