Kalonji (Nigella)

Alte denumiri: Nigella, Kalaunji

Nigella are un gust usor amarui, putin asemanator cu oregano.

Este folosita peste tot in alimentatia indiana, atat sub forma de seminte, cat si macinata. Nu este de gasit la noi (inca), insa in India se pune aproape in toate curry-urile, chutney-urile si chiar se presara pe painea Naan, inainte de a fi pusa in cuptor.

Nigella stimuleaza digestia si elimina parazitii intestinali. Este o samanta foarte apreciata atat pentru gust, cat si pentru nenumaratele sale beneficii ca medicament.

Advertisements

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,462 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 2,428,106 vizite

CALENDAR

June 2018
S M T W T F S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Advertisements
%d bloggers like this: