Kalonji (Nigella)

Alte denumiri: Nigella, Kalaunji

Nigella are un gust usor amarui, putin asemanator cu oregano.

Este folosita peste tot in alimentatia indiana, atat sub forma de seminte, cat si macinata. Nu este de gasit la noi (inca), insa in India se pune aproape in toate curry-urile, chutney-urile si chiar se presara pe painea Naan, inainte de a fi pusa in cuptor.

Nigella stimuleaza digestia si elimina parazitii intestinali. Este o samanta foarte apreciata atat pentru gust, cat si pentru nenumaratele sale beneficii ca medicament.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,349 other followers

BUCATARIE INDIANA VEGETARIANA PE Facebook

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

LINKURI INTERESANTE

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 1,938,146 vizite

CALENDAR

December 2016
S M T W T F S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d bloggers like this: