Kalonji (Nigella)

Alte denumiri: Nigella, Kalaunji

Nigella are un gust usor amarui, putin asemanator cu oregano.

Este folosita peste tot in alimentatia indiana, atat sub forma de seminte, cat si macinata. Nu este de gasit la noi (inca), insa in India se pune aproape in toate curry-urile, chutney-urile si chiar se presara pe painea Naan, inainte de a fi pusa in cuptor.

Nigella stimuleaza digestia si elimina parazitii intestinali. Este o samanta foarte apreciata atat pentru gust, cat si pentru nenumaratele sale beneficii ca medicament.

Comments are closed.

Introdu adresa ta de email ca sa primesti notificari cand postez retete si articole noi.

Join 7,599 other followers

CATEGORII DE ARTICOLE

CE VA PLACE CEL MAI MULT

Despre mine
Test pentru analiza Tipologiei Ayurvedice
Aloo MURUKKU - Rotocoale din Cartofi si Faina de Orez
Cum se face GHEE
Lapte din Nuca de Cocos - Cum se face
Turmericul - turbo-remediul Ayurvedic si preferatul studiilor stiintifice
Turmeric Milk - Lapte cu Turmeric
Retete si sfaturi ayurveda “gratuite”
Rezultatele Testului
Parathas - Lipii indiene fara drojdie

ARHIVA

Vizite pe Blog

  • 3,159,762 vizite

CALENDAR

May 2022
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: