Aici e relativ simplu. Este nevoie de urmatoarele tipuri de faina care se gasesc usor la noi:
Faina alba de grau (Maida)
Faina integrala de grau (Aata)
Faina de naut (Besan) – relativ usor de gasit la magazine naturiste
Faina de orez (Chawal ka Aata) – se gaseste tot la magazine naturiste dar e mai simplu sa dati o mana de orez prin rasnita de cafea. Obtineti o faina super.
Faina de porumb / Malai (Makai ka Aata)
Gris (Sooji)
ce bine era sa fi dat de blogul tau cand am inceput sa fiu fascinata si sa doresc sa fac mancaruri indiene. Daca ai sti ce greu am aflat ce sunt besan sau suji. acuma cand citesc la tine zambesc si ma bucur ca am dat de blogul tau. Ti-am spus ca atunci cand am timp imi place sa revin si sa incerc din retele postate de tine. Pana acum tot ce am facut a iesit foarte bun. numai bine
Ma bucur Carmen ca gasesti sustinere in acest blog. Tocmai pentru ca si mie (si tie) mi-a fost foarte greu sa inteleg ce inseamna multi termeni de bucatarie indiana, m-am gandit sa pornesc acest blog. Ca sa nu mai dureze cativa ani pana ce alti amatori de delicatesuri indiene sa poata pricepe care sunt ingedientele necesare la o reteta…
Multumesc pentru vizite si ma bucur ca ai avut numai experiente reusite!