O reteta exceptionala cu care ne incanta Alina de la Arome de Poveste, un sos cremos din caju si rosii, aromat cu condimente indiene din belsug, in care troneaza bucatele de branza proaspata Paneer. Cubuletele de branza absorb aromele, si uite-asa rezulta o super reteta, teribil de gustoasa dar foarte usor de preparat. Va poftesc sa incercati si voi!
Aceasta reteta provine din bucataria indiana, fiind o mancare gustoasa si aromata.
Branza folosita de mine este o branza pe care o fac acasa din lapte si lamaie.
Ingredinete pentru 3-4 portii:
- ulei masline
- 2 foi dafin
- 4-5 catei usturoi tocati grosier
- 10 gr ghimbir (2-3 cm) tocat
- 6 linguri pasta de rosii facuta in casa
- sare neiodata dupa gust
- 100 gr pasta caju (caju inmuiat 30 minute in apa si pasat cu blenderul vertical)
- 1 lingurita boia
- 1/2 lingurita corinadru
- 1 cm ardei iute, tocat
- aproximativ 300 ml apa fierbinte
- 1/2 lingurita Basic Garam Masala
- 250 gr paneer, taiata in bucati de 3×3 cm (branza facuta in casa); reteta aici
Iata pasii: am pus ulei de masline intr-un wok de ceramica; am adaugat frunzele de dafin, usturoi, ghimbir si am lasat 1 minut pe foc.
Am adaugat in wok pasta de rosii, sare, pasta de caju. Am pus putina apa peste…
View original post 135 more words
Discussion
Comments are closed.